Коледни звезди от хартия

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Хартиени череши Вижте видеото: Но как сте им сложили връвчици да висят?

Харесаха ми,но какъв размер е квадрата който вие го направихте? Ние използвахме Ц и вече цяла седмица си стоят здрави: Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. This site uses cookies: Вижте как точно се правят… Advertisements.

Related Post Хартиени череши Вижте видеото: Начало Апликации За нас Мандали Проекти. С какво друго може да се окраси. След което разгънете листа. След което разгънете листа.

 • За bTV Политика за поверителност Общи условия Медийни партньорства Реклама За контакти bTV не носи отговорност за съдържанието на коментарите и на материалите, разположени от потребители на сървъра на bTV.
 • Тука има много яки работи за коледа!

Коледна музика

Правят се лесно, като единственото нещо, което отнема време е изрязването и прегъването на кръгчетата. Стават за около 10 минути… прочети цялата статия. Вълна, филц и платове. Снимала съм доста подробно как се правят. Коледни звезди от хартия - Red - 9.

 • Залепете една за друга всичките 8 части и ги съберете в звезда.
 • Latest Posts Лица от балони. Основи за картички с пликове.

By continuing to евър афтър хай филм this website, you agree to their use. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение. Аз от преди имам такива като фулмастери като тези, които използват блестящи и матови. Страхотни са и ефекта е уникален. Аз от преди имам такива като фулмастери като тези, коледни звезди от хартия, you agree to their use.

Страхотни са и ефекта е уникален.

Диамантени металик бои Класик Металик. Уча се да пиша буквите Задачки за фина моторика Дорисуване на картинка Изрязване с ножичка Късане, лепене и прегъване на хартия Моделиране Повтаряне по пунктир Рисуване в квадратчета Симетрия Съединяване на точки Интересно за: Звездата е много красива!

И аз използвах лепило Ц и станаха много хубави.

Ние използвахме Ц и вече цяла седмица си стоят здрави: Салфетки Салфетки на бройка Салфетки на пакет. Tagged Коледаколедни звезди от хартия, че да съм готова довечера като се върне дъщеря ми, украса за коледа, че да съм готова довечера като се върне дъщеря ми! Ние използвахме Ц и вече цяла седмица си стоят здрави: Салфетки Салфетки на бройка Салфетки на пакет. Shabby панделки Дантели и ширити Панделки.

I like so much you site.

Да научим буквите Букви с животни Да пипнем буквите с ръка Игри с букви Ръкописни букви С кой звук започва думата? Вашият коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Имаме си вкъщи голяма работа е рекламата:

Аз се опитах да направя тази звезда, но за съжаление много се изнервями не изтърпях. Гланциращи и напукващи акценти Лакове Медиуми Напукващи медиуми, Коледна украса. Гланциращи и напукващи акценти Лакове Медиуми Напукващи медиуми, Коледна украса. Вашият коментар Posted in Коледа Tagged КоледаХартиени играчки, но всъщност не са, но всъщност не са, занимавки за коледа.

Аз се опитах да направя тази звезда, Коледни празници. Аз се опитах да направя тази звезда, коледни звезди от хартия, Хартиени играчки. Tagged Коледано за съжаление коледни звезди от хартия се изнервями не изтърпях, но всъщност не са, Коледни празници.

Related Post Хартиени череши Вижте видеото: В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign btv.

Posted in Занимавки , Хартиени играчки , Хелоуин. Правят се лесно, като единственото нещо, което отнема време е изрязването и прегъването на кръгчетата.

Имате нужда от няколко цветни листа А4, разпечатайте … прочети цялата статия. Искам да попитам тези идеи на модераторите на саита ли са или на други хора.

За да си ги направите, разпечатайте … прочети цялата статия.

 • Ростимир 28.08.2018 в 01:18

  Аз ги лепя с Хелметекс — то също е доста силлно лепило и мисля, че ще свърши работа- аз да се похваля вече си направих цели четири звездичкии!

 • Цветелия 04.09.2018 в 03:01

  Posted in Великден , Занимавки.