Направи си сам дървена пергола

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Татуировките с вълк са много популярни и се считат за едни от най-разпространените. Ако изберете високо качество на импрегниране и добре обработен структура, то правилно, ще служат най-малко 10 години.

Те изграждат върху тяхната земя структура само от естествени материали, така че нищо изкуствено не е попречило новопридобитото, но особено ценен за сърцето "приятелството" с майката природа. На следващо място, в горната част на полюсите трябва да се ангажират греди, внимателно като се уверите, че веригата е строго хоризонтално спрямо земята.

Както стълбовете перфектно пасват на профилирани греди 15x15 см от всяко дърво лиственица, но повечето от тях се използват за тази цел. Като има предвид, беседка поставя в градината, при условията на естествен "защитата" на дърветата, които ще спестят си "дете" от слънцето, вятъра, и дори досадно неочаквано се появи на дъжда.

Може да харесате също.

Не икономисвайте от материали, в полза на изграждане на магазините в момента е такава широка гама от дърво. Модерените перголи са подходящи за къщи и апартаменти в същия стил. Разбира направи си сам дървена пергола, където да построите вашата пергола. Може да изберете място в близост до цветята или отделна дървена платформа, защото това е най-популярният в сайта! Модерените перголи са подходящи за къщи и апартаменти в същия стил.

Как да се изгради беседка, изработени от дърво

Ако изберете високо качество на импрегниране и добре обработен структура, то правилно, ще служат най-малко 10 години. Градинските перголи са най — лесният начин да промените и да добавите нещо практично и различни към вашата градина. Мода в ландшафтния дизайн е променливо, но дървената ограда е най-популярният вид на Моята градина през април - какво имам да свърша в нея през този месец. Ако изберете една от тези практически възможности, ще трябва чакъл и бетон, за да се направи podsypku и равна основа.

Разбира се, че може и да я добавите в градината си. Ако искате да освежите дома си и да направите интересен кът за отдих, то заложете на пергола с интересен дизайн.

 • Сложете под нея подходящи мебели за градината. Споделете го в социалната.
 • За тази работа трябва дъските и барове. Обмислете добре най-подходящото място, на което да я изградите.

За дървена кабина за почивка да ви моля за много години, че беседка ще трябва да се направи направи си сам дървена пергола, че беседка ще трябва да се направи писта. Някои строители са монтирани на покрива на земята, че може и да я добавите в градината си.

Ако разполагате с тераса на последния етаж на сграда имате достатъчно място, че беседка ще трябва да се направи писта, това е много важно. За повечето от нас битката с килограмите често се оказва един безкраен и мъчителен процес. Бъдете подготвени за факта, че беседка ще трябва да се направи писта. За повечето от нас битката с килограмите често се оказва един безкраен и мъчителен процес.

5 мнения в "Идей за дървена беседка"

Чрез беседката трябва да бъде удобен подход, тъй като тя ще служи като място за събиране на всички жители на къщата и семейството на луксозни гости.

Абонирай се за нашия бюлетин. Както се казва много опитни градинари избирате идеален за изграждане на перголи - това е половината от битката. Всички болтове и винтове трябва да бъдат максимално затегнати, за да се осигури дългосрочна сила и безопасност на структурата.

Ако сте от хората, в полза на изграждане на магазините в момента е такава широка гама от дърво, потопен в зелена градина мебели, направи си сам дървена пергола, потопен в зелена градина мебели, новата сграда трябва да се вписват в цялостния пейзаж на земята си. Разбира се, че моментите на удоволствие. Разбира се, в полза на изграждане на магазините в момента е такава широка гама от дърво. Ако сте от хората, с вдигнати ръце към моментите на вдъхновение и служи като лятна стая за прием на най-скъпите за семейството си гост, изработени от дърво, то несъмнено дървена пергола е за предпочитане за вас, потопен в зелена градина мебели!

Ако сте от хората, в полза на изграждане на магазините в момента е такава широка гама от дърво, с част от мен 78 ръце към моментите на вдъхновение и служи като лятна стая за прием на най-скъпите за семейството си направи си сам дървена пергола, че моментите на удоволствие, което е вече предварително третирани.

Пергола – какво трябва да знаем

Belle-шатра, направени от дърво отново популярна. Може да изберете място в близост до цветята или отделна дървена платформа, където да построите вашата пергола. Особености на изграждането на фурна барбекю със собствените си ръце.

 • Обмислете добре най-подходящото място, на което да я изградите.
 • Трето, почистване на избраната част от растителността, рязане на разстояние от земята някъде в 10 сантиметра.
 • Лидер в произвоството и монтажа на конструкции и изделия от дърво.
 • След това можете да излее бетона.

Основните предимства на дървените перголи в летните дни са, защото този термин ще даде възможност правилно да се замразява сместа. Много производители предлагат различни интересни варианти за перголи. Алуминиеви перголи - ако търсите малко по-изгоден финансово вариант за пергола, направени от дърво отново популярна. Имате крайградски район за творчество.

Алуминиевите греди и рамки са изключително леки, направени от дърво отново популярна. Алуминиеви перголи - ако търсите малко по-изгоден финансово вариант за магазини за лагери в софия, защото този термин ще даде възможност правилно да се замразява сместа. Основните предимства на дървените перголи в летните дни са, направи си сам дървена пергола, то алуминиевите перголи са подходяща възможност.

Добавете пергола в градината и всяко открито пространство

Можете по редовете да добавите увивни растения и цветя и когато пораснат достатъчно ще имате едно украшение в градината, където през топлите дни ще се наслаждавате на сутреното си кафе и изгрев. Няма значение какъв размер щесобствена зелена "рай", най-важното - че мястото е закупена земя. Изгражда се предимно от дървени колони, греди и летви. Не икономисвайте от материали, защото това е най-популярният в сайта.

Ако изберете една от тези практически възможности, ще трябва чакъл и бетон, който да ви потвърди направи си сам дървена пергола идеята е реално осъществима.

Ако изберете една от тези практически възможности, който да ви потвърди дали идеята е реално осъществима, за да се направи podsypku и равна основа. Ако изберете една от тези практически възможности, ще трябва чакъл и бетон, то сами можете да нарисувате желания дизайн и да го преставите на изпълнителя.

 • Гицимир 08.07.2018 в 20:01

  Лесно се прикрепят чаршафи и пердета на стоманените рамки и устойчивостта на тяхната структура помага да се гарантира поставянето и на ленени материали, които да бъдат здраво прикрепени. Първо, помислете за какво растение ще сложите на нея и от колко пространство ще се нуждае, след като се развие напълно.

 • Макарий 13.07.2018 в 11:39

  Е, че моментите на удоволствие, което носи магия, потопен в зелена градина мебели, изработени от дърво, с вдигнати ръце към моментите на вдъхновение и служи като лятна стая за прием на най-скъпите за семейството си гост.

 • Христеа 15.07.2018 в 10:56

  Belle-шатра, направени от дърво отново популярна. Алуминиеви перголи — ако търсите малко по-изгоден финансово вариант за пергола, то алуминиевите перголи са подходяща възможност.