Производство на пластмасови изделия

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

По големи фирми клиенти с които работим са:. За контакти Свържете се с нас.

Изработка на пластмасово изделие Нашите предимства Индивидуални решения. Доживотна гаранция На изработените при нас шприцформи. Имаме свободен капацитет за извършване на различни услуги. Производствената й програма се състои от две основни направления. Услуги Разработка и помощ Прототипи Инструментална екипировка Шприцване на пластмасови детайли Контрол на качеството Тампонен печат Асемблиране Логистика.

Запознайте се с технологиите, както и с оглед подобряване условията на труд за работещите. Нови проекти Ние от Медикет Цех постигаме успех благодарение на собствени инвестиции и подкрепата от Европейския Съюз.

Нашата отговорност Производствената производство на пластмасови изделия е проектирана съобразно изискванията за опазване на околната среда, които използваме тук. Помощ при разработването на идеята за детайла; Изготвяне на 3D модел на детайла; Изготвяне на мостра; Конструиране на инструментална екипировка; Изработка на инструментална екипировка.

Нови проекти Ние от Медикет Цех постигаме успех благодарение на собствени инвестиции и подкрепата от Европейския Съюз, производство на пластмасови изделия. Нашата отговорност Производствената сградата е проектирана съобразно изискванията за опазване на околната среда, необходими за изработката на инструментална екипировка по съвременни способи и стандарти.

Високото качество на машините на Можем да доставим нужния Ви тип оборудване, машини и транспортни средства — втора употреба. За тези клиенти произвеждаме пластмасови части за хладилници,козметични опаковки, части за велосипеди,инсталационни кутии за електроинсталации, ключове и контакти, осветителни тела, дюбели за топло изолация и др.

Наша основна цел е подобряване на крайните продукти, намаляване на общите и производствени разходи, както и рационализиране на сглобяването и процесите при производството на пластмасови детайли.

Нашият богат опит в шприцоването и нашите най-съвременни съоръжения гарантират успеха във всеки етап от производството

Горди сме да обявим и да дадем възможност на нашите клиенти да нишките на съдбата епизод 17 социална отговорност производство на пластмасови изделия своя доставчик. Горди сме да обявим и да дадем възможност на нашите клиенти да заявят социална отговорност на своя доставчик.

Продукцията ни се сертифицира според стандартите. В началото беше семейно занимание. С годините и натрупания опит дейността ни се разрасна.

Произвеждаме инструменти

Наша основна цел е подобряване на крайните продукти, намаляване на общите и производствени разходи, както и рационализиране на сглобяването и процесите при производството на пластмасови детайли. С годините и натрупания опит дейността ни се разрасна. Собствена гама продукти Разклонителни кутии, Конзоли, Клемореди Ние предлагаме висококачествени влагоустойчиви и прахоустойчиви разклонитени кутии за електропромишлеността.

Удобство Намираме се в Центъра на България, което ни прави леснодостъпни.

Удобство Намираме се в Центъра на България, машини поддържани винаги в отлично състояние производство на пластмасови изделия сплотен екип от професионалисти. Работим с малки и големи фирми за които произвеждаме стоки за: За постигането на тази цел се използват качествени материалиспециализирана работна ръка, машини поддържани винаги в отлично състояние и сплотен екип от професионалисти. Полезна информация Често задавани въпроси Полезни връзки. Тя се намира в лесно достъпна промишлена зона с добри комуникации.

ДЖУЛИ ПЛАСТ

Услуги Разработка и помощ Прототипи Инструментална екипировка Шприцване на пластмасови детайли Контрол на качеството Тампонен печат Асемблиране Логистика. Високото качество на австрийската компания ENGEL, френската ADS, както и други водещи производители ни дава възможност да отговорим на високите изисквания на нашите партньори.

Вярваме, че ключов фактор за успешна работа в бизнес средите е отличната комуникация. Шприцване на пластмасови изделия; Ползване на добавки и мастербачи; Асемблиране на детайли; Поставяне на тампонен печат върху детайли; Логистика;.

  • Ние се фокусираме върху хората, инженерните технологии и иновациите, за да предоставим на нашите клиенти конкурентно предимство в глобалния пазар.
  • Имаме свободен капацитет за извършване на различни услуги.
  • На нас можете да разчитате за шприцване на изделия от пластмаса по поръчка, изготвяне на шприц форми по Ваш модел и шприцване на продукти на ишлеме с тегло от 1 до гр.
  • Производствена база на "Владпласт" ООД:

Зад нашето производство стоят високо квалифицирани специалисти, внедрени стандарти за качество и управление на процесите, собствена лаборатория за качествен контрол. Сертифицирана продукция отговаряща на актуални норми изисквания! Ние извършваме производство на пластмасови изделия и капачки.

В началото беше семейно занимание. Благодарение на професионализма на нашия екип ние разработваме нови проекти, както и металообработващи машини. Благодарение на професионализма на нашия екип ние разработваме нови проекти, производство на пластмасови изделия, както и металообработващи машини.

В началото беше семейно занимание. Лесна комуникация Ние говорим на Производство на пластмасови изделия език. В началото беше семейно занимание.

Пластмасови изделия

За контакти Свържете се с нас. Пластмасови изделия Производство на детайли от пластмаса чрез шприцване и вакуумно формоване. Модерна база за производство на пластмасови изделия и капачки Намираме се в град Поморие. Благодарение на професионализма на нашия екип ние разработваме нови проекти, които ни позволяват да поддържаме добър пазарен дял на българския и чуждия пазар в производството на пластмасови изделия.

Горди сме да обявим и да дадем възможност на нашите клиенти да заявят социална отговорност на своя доставчик, производство на пластмасови изделия. Изработка на пластмасово изделие Нашите предимства Индивидуални решения. Благодарение на професионализма на нашия екип ние разработваме нови проекти, които ни позволяват да поддържаме добър пазарен дял на българския и чуждия пазар в производството на пластмасови изделия.

Изработка на пластмасово изделие Нашите предимства Индивидуални решения.