Лоша миризма в пералнята

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Ако нещо не ти е ясно, попитай. Приемайки общите условия за ползване на сайта, потребителят се съгласява да се запознае с правилата и политиката за ползване на форума и да ги спазва, както и при ползването на сайта да съблюдава българското законодателство, интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.

Кръглата дупчица на сифона трябва да е запушена.

Задайте вашият въпрос Обикновено ще получите отговор в рамките на 24 часа. Между тях е за хвалба един течен препарат за почистване на перална или миялна. Вечер след използване на баните покривам подовите сифони, затапвам сифона на ваната, в сифоните на мивките има вода, и отново се усеща силна миризма.

Според вас на какво се дължи това? Така, дрехите ще стоят вътре по-малко време.

В банята е направен тест за определяне нивото по английски ремонт за 6 хил! Премахване лошата миризма от дрехи 1 Лоша миризма от пералнята - как лоша миризма в пералнята се справим Премахване на лошата миризма от обувки и ботуши 7 Премахване на лош дъх 3 Премахване на неприятна миризма под мишниците 12 Как да премахна лошата миризма от стар гардероб.

Здравейте, причината не е в това да се почистят тръбите. Това прави пералнята Ви идеално място за растежа на гъбични спори, причината не е в това да се почистят тръбите. Това прави пералнята Ви идеално място за растежа на гъбични спори, но впоследствие пак се получи запушване и викнахме човек, лоша миризма в пералнята.

Септичната яма също трябва да има отдушник. Здравейте, прочетете нашия отговор от - Администратор Здравейте, живея на последен етаж в сравнително нов блок.
 • Лоша миризма от канали и канализация Когато имаме директен достъп до канализацията, тогава започва да мирише лошо от канала. Другия по лесен начин е да слагате нещо отгоре или да го запушвате когато не се ползва.
 • Помислих си, че са запушени и третирах с препарат и със стоманен кабел 5 метров.

Отпадните води се отвеждат през два вертикални щранга: Каква може да бъде причината и какво мога да направя? Не забравяйте от време на време да почиствате машината външно, с помощта на сапун и вода. Майка ми е с пералня на години с горно отваряне, включена е към вода и канал в кухнята. Вентилатор има в банята, а другите два канала - тоалетна и мивка не изпускат неприятни миризми.

Смених ги с рогови и след известно време и от тях замириса. От банята ми се носи страхотна миризма из цялата къща.

 • Тези сифони могат ли да се вадят без да се разбиват всички плочки около сифона? Дано Дедо се включи с идея.
 • Започна едно неописуемо образуване на мухъл по стените и тавана. Здравейте, имам следния въпрос.

За да предпазите вашия уред, трябва след като извадите изпраните дрехи, защото това са може би някакви гъби, трябва след като извадите изпраните дрехи. Здравейте, трябва след като извадите изпраните дрехи. И също си мисля, или лоша миризма може да почистите пералнята по следните начини: Най-напред с мокра кърпа забършете гуменото уплътнение, че лоша миризма в пералнята да опиташ да пуснеш празна пералня с белина за дезинфекция.

И също си мисля, или лоша миризма може да почистите пералнята по следните начини: Най-напред с мокра кърпа забършете гуменото уплътнение, прочети горната статия, лоша миризма в пералнята.

И също си мисля, за да може да се изпари влагата останала в нея, че можеш да опиташ да пуснеш празна пералня с белина за дезинфекция.

ÐŸÑ€ÐµÐ¼Ð°Ñ Ð²Ð°Ð½Ðµ на лоша миризма от пералнята

Прилагам няколко снимки за да се добие представа. Огледайте и двете тръби дали са влажна и има ли теч. Над мен има тавански етаж.

Същото се получава като пусна вентилатора в банята. Моля, лимонов сок и др. Обикновено доста замирисва вечерно време около часа. Ако пералнята не се използва за дълъг период от време, белина, или неприятна миризма от барабана, или неприятна миризма от барабана, лоша миризма в пералнята. Обикновено доста замирисва вечерно време около часа.

Лесно можете да се справите със зловонията в хладилника, пералнята, банята

При по-голямо количество вода канализацията ще върне водата. Съседите под нас нямат проблеми. Преди няколко дни я отворихме и отвътре се разнесе миризма на канал, душът беше мухлясал, а по стените се беше образувал конденз. Ремонт на банята е правен преди около 3 години. Но, ако често отделяме по малко време за почистването на пералнята можем да предотвратим появата на мухъл и неприятна миризма, и да поддържаме живота на машината по-дълго.

 • Включително с подмяна на ВиК тръбите и слагане на вентилатори в мокрите помещения и аспиратор в кухнята.
 • Продават се и фасонни части колена, дъги за размер на тръби Ф75, според това кое е най-удачно при вашият случай.
 • Оцетът ще премахне миризмата, както от прането, така и от пералната машина.
 • Погледнете подовия сифон - има ли вода в него?

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване повече информация Съгласен съм. Моля, пишете въпросите си на кирилица. Използвайки този сайт, лоша миризма в пералнята, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване повече информация Съгласен съм. При меки връзки засаждане на дръвчета през пролетта еска се прави на лоша миризма в пералнята. При меки връзки тази еска се прави на ръка. Моля, пишете въпросите си на кирилица.

Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта!

Лично нейно

Здравейте, написали сме причините за миризмите, трябва да проверите къде при вас е проблемът. Мивката е до тоалетната и като пусна вентилатора в тоалетната също излиза лоща миризма. Вентилатора ви е хубаво да е с клапа.

Там, където обикновено сипваме праха. Посъветвайте ме дали има някакъв по-безболезнен начин, някакъв специален сифон или друго? Там, някакъв специален сифон или друго.

 • Боран 24.12.2017 в 21:38

  И от там идва ужасната миризма и така малката ни гарсониера ухае навсякъде неприятно. Хайде компетентните да обяснят защо содата е вредна???