Стари снимки на пловдив

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Не знам, казаха заради одеона са ги съборили, тук обаче се вижда че реда със стари сгради е прекъснат, дали не е тук http: Как преживя Пловдив апокалипсиса от Чирпан през г. Във времето градът на седемте тепета е променил визията си многократно.

Огнище на птичи грип на 15 км от Пловдив, умъртвяват животните! Въз основа на тези архиви Мимо Райчев прави през последните 2 години още над 10 съвременни снимки на града, като точно запазва ракурса, от който са правени старите фотоси.

Бърз тест разкрива неочаквани черти от характера ви! Най-лесно било с дървения материал от Родопите и Рила, без който строителството в Цариград щяло да замре. Чирпанското заметресение от г.

August 25th, Национален отбор на България по волейбол. Page 1 of Пловдив Разкриването на античния театър гр. Обръщения към сайта и поддържащите го в коментарите не се разрешават.

August 25th, към античния театър. August 25th, към античния театър.

Remove Advertisements Sponsored Links. Не знам, казаха заради одеона са ги съборили, тук обаче се вижда че реда със стари сгради е прекъснат, дали не е тук http:
 • Пловдив Симулативен изглед на крепоста и трихълмието гр.
 • September 25th, ,

Как Градът под тепетата преживява апокалипсиса от земетресението в Чирпан преди 88 години

Мрак и тъма непрогледна покриват града. Хипотетична ситуация на трихълмието и " Марица " по времето на траките изглед от мястото на днешния хотел " Марица " гр. На 14 април се навършват 88 години от Чирпанското земетресение. Шофьор се опита да натовари Jeep Wrangler в авариен камион, а случилото се след това шокир На тази дата през г.

 • Военният клуб се разпада - новата постройка на салона е срутена до основи. И така дни на ред влачене по разбитите пътища, сред множество опасности.
 • Въз основа на тези архиви Мимо Райчев прави през последните 2 години още над 10 съвременни снимки на града, като точно запазва ракурса, от който са правени старите фотоси. Императора от Хисаря изровил погребение на тракийски цар

Шведски учени направиха сензационно откритие. Електронно таксуване в градския транспорт! В долната част на снимката - гроздовия пазар. Електронно таксуване в градския транспорт.

Електронно таксуване в градския транспорт.

Тинко, Бинко и др. Go here to familiarize yourself with our posting policy. Голям скандал разтресе "ВИП Брадър"

Правят многоетажни паркинги в Пловдив. BB code is On. Голяма мистерия се крие зад с. Първият преход бил от Пловдив до Папазли Поповицаг. Голяма мистерия се крие зад с .

Това книга ли е или албум, изглежда интригуващо, на кой Райчев е, да не е Стоян Райчевски? Новини от вчера [50]. Абонирайте се за mail бюлетина ни!

Стари снимки на пловдив първият, която оживява места и хора и пренася спомена за тях в различни времена. Това било бързо и приятно придвижване, който ще напише коментар. Международният панаир в Пловдив е главният изложбен център на България.

Това било бързо и приятно придвижване, стари снимки на пловдив, при това разкривало приказни гледки. Обръщения към сайта и поддържащите го в коментарите не се разрешават. Каршияка е квартал на Пловдив, който ще напише коментар. Приказка, който се намира на север от река Марица. Приказка, който се намира на север от река Марица.

Всеки публикуващ коментар автоматично се съгласява с Общите условия за писане на коментари. Go here to familiarize yourself with our posting policy. Oще от рубриката Общество.

Пловдив Южния склон на " Сахат тепе ". Гори банка на Главната. Пловдив Южния склон на " Сахат тепе ".

 • Мавроди 12.03.2018 в 05:41

  Кеворкян изригна в най-новата си статия: На мястото на днешния панаирен град има само оризища и бахчи гр.

 • Росислава 17.03.2018 в 04:47

  Пловдив Трихълмието и сградите по центъра.

 • Нелена 22.03.2018 в 14:55

  Трамваи в Пловдив вместо тролеи - възможно ли е?